Startzondag 2022

Zondag 11 september is het nieuwe seizoen van start gegaan met een spetterende startzondag! Bij binnenkomst worden we verwelkomd met koffie en iets lekkers. Dan volgt de dienst waarin we samen God aanbidden. Ook wordt het jaarthema ‘Samen zijn’ gepresenteerd op verrassende wijze. Onder een aantal stoelen zit een puzzelstuk en vormen we de puzzel met de woorden ‘Samen zijn’. Hanna Swart gaat door over dit thema en vertelt hoe God zich bekend maakt als de ‘Ik ben’.

Na de dienst hebben we een heerlijke lunch met een grote variatie aan gerechten, meegenomen door de aanwezigen. Met ons buikje vol komen we in actie met Oud-Hollandse spelletjes. Het geeft veel plezier om de spelen te doen en hierbij steeds anderen te ontmoeten. Wat een mooi begin van dit seizoen, waarin we willen groeien in het ‘Samen zijn’.