Welkom

Elke zondagochtend hebben we een dienst die om 10.00 uur begint. De dienst is in ons kerkgebouw aan de Brouwerssingel 3 in Drachten. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het gebouw. Bij de deur staan gastheren en gastvrouwen om je welkom te heten. In de agenda vind je informatie over de diensten van de Open Thuis Gemeente.

Kinderen

Kinderen zijn belangrijk in onze gemeente. De kinderen blijven het eerste deel van de dienst bij de ouders en daarna is er meestal een kinderprogramma. Na het zingen van het kinderlied en gebed vertrekken ze naar hun eigen bijeenkomst. De kinderen zijn verdeeld in drie groepen voor: 0 – 4 jaar, 4 – 8 jaar en 8 – 12 jaar.

De dienst

De dienst begint met een korte opening. Vervolgens gaan we samen zingen onder leiding van een aanbiddingsteam. Ook is er een tijd van open gebed. Daarna krijgt de spreker het woord en spreekt ongeveer 30 minuten. Regelmatig is interactie een onderdeel van de dienst in verschillende vormen. We besluiten de dienst met een paar liederen en de spreker spreekt de zegen uit over de aanwezigen. De dienst duurt ongeveer anderhalf uur.

De eerste of tweede zondag van de maand vieren we samen het avondmaal. Gasten zijn van harte welkom hieraan deel te nemen.

Na de dienst

Na de dienst is er tijd voor ontmoeting met elkaar. Tijd om na te praten onder het genot van een kop koffie of thee. Ook is er mogelijkheid voor een persoonlijk gesprek of gebed.