Kinderuitje

Zaterdag 7 juli was het zover, het jaarlijkse uitje met de kinderen. Deze keer ging de reis naar Appelscha naar Attractiepark Duinen Zathe. Rond 10 uur vertrok een stoet auto’s met stuiterende blije kinderen naar Appelscha. Sommige ouders haalden opgelucht adem, omdat ze even een paar uurtjes rust hadden, maar anderen vonden het toch best een beetje spannend om hun kind een paar uren te moeten missen.

Eenmaal aangekomen stormden alle kinderen het park in. Er was van alles te beleven; een draaimolen, trapauto’s, piratenschip, achtbanen, botsauto’s, springkussens, trampolines, glijbanen en nog veel meer! Tussendoor was er nog even tijd voor een patatje en een ijsje, maar daarna moest er natuurlijk weer gespeeld worden.Moe, maar voldaan reden om half 3 de auto’s weer terug naar Drachten.

Ditmaal blije ouders omdat iedereen veilig terug gekomen was, en vermoeide en ietwat verdrietige kinderen omdat hun feestje alweer afgelopen was.Voor sommige kinderen was dit helaas de laatste keer dat ze mee mochten, maar andere verheugen zich alweer op het uitje van volgend jaar. En voor nu kijken we allemaal terug op een geslaagde, zonnige, leuke en vermoeiende dag!