Startzondag

Aan de slag met Ontmoeten, Groeien en Delen. Dat was het thema van de startzondag op 17 september. En we gingen ook letterlijk aan de slag. Met onze handen, trommelstokken en allerlei soorten slagwerk. Maar dat was pas ’s middags. We begonnen de startzondag met een interactieve dienst. De jeugdband leidde ons in een heerlijke tijd van lofprijs en aanbidding.Harm van der Steege bood de gemeente een cipres aan als teken dat we ons vertrouwen op God stellen. Daarna was het woord aan Hans Borghuis van Bijbelschool de Wittenberg uit Zeist. Hij ging in op het jaarthema en wat het verschil is tussen de oude en nieuwe mens.

Daarna was het tijd voor ontmoeting en heerlijk samen eten. Ieder had iets lekkers meegebracht voor de lunch. En wat een prachtige tafel met heerlijke gerechten ontstond op deze manier

’s Middag hadden we een bijzondere workshop met Martin de Kock, waarbij we in ons gebouw letterlijk aan de slag gingen met het thema. Een verassende workshop waar jong en oud aan meedeed en waar we veel plezier aan beleefden. En ondertussen gingen we door met het verschil tussen de oude en nieuwe mens, ook door het aannemen van een nieuw en onbekend ritme. Naast het muziek maken, moesten we ook onze oren goed gebruiken. Zeker toen we naar de ‘eitjes’ moesten luisteren en het ritme moesten volgen wat zij aangaven.