Informatie Open Thuis

Ben je al een tijdje te gast bij de Open Thuis gemeente en wil je meer betrokken worden? Meld je dan vrijblijvend aan voor de Nieuwsberichten en/of ga deelnemen aan de WhatsApp groepen. Hieronder lees je hoe dit werkt.

Nieuwsberichten
Wekelijks komt op zaterdag het digitale Nieuwsbericht uit met actuele informatie van de gemeente. Verder wordt maandelijks een gebedslijst verzonden. Daarnaast komt maandelijks op de laatste zaterdag van de maand de Cifrah uit met uitgebreide informatie voor en vanuit de gemeente. Je kunt je aanmelden voor deze Nieuwsberichten met onderstaand formulier.

WhatsApp groepen
Binnen de Open Thuis Gemeente zijn een aantal WhatsApp groepen om informatie met elkaar uit te wisselen. Deze groepen zijn met elkaar verbonden via de Community Open Thuis. 

De volgende groepen zijn beschikbaar:

  • Open Thuis – algemeen nieuws: Nieuwsbericht, Gebedslijst en Cifrah, Voedselcollecte en Weggeefcollecte. Alleen beheerders kunnen berichten plaatsen. Er is geen mogelijkheid te reageren.
  • Meeleven Open Thuis – groep om met elkaar mee te leven
  • Vraag elkaar Open Thuis – groep om iets aan elkaar te geven of elkaar iets te vragen
  • Groei & Bloei Open Thuis – groep aansluitend bij het jaarthema

Je kunt je aanmelden voor de algemene app groep Open Thuis, via onderstaand formulier. Binnen WhatsApp heb je zelf de mogelijkheid om je aan- en af te melden voor de andere groepen.

Lid worden
Wil je lid worden van onze gemeente, ga dan naar de pagina Lid worden.

Informatie Open Thuis

  • Voor- en achternaam