Actie Give4India

Drie maand lang liep de actie Give4India om het werk van Sam & Karin in India te steunen. Zij hebben een pittige tijd en wij wilden hen bemoedigen door aandacht voor hen te vragen en geld bijeen te brengen. We deden dit door de verkoop van artikelen: heerlijke jam, een cake, courgettes in het zoetzuur, fotokaarten of sokken.

Stand op de Startzondag

Eindbedrag

De actie liep goed en met de verkoop van de artikelen en met giften hebben we het mooie bedrag van € 1.002,50 binnen gehaald. Dit bedrag wordt overgemaakt naar Sam & Karin.

Info Sam & Karin in India

Sam en Karin zijn werkzaam in het noorden van India.  Zij hebben hart voor de Tibetaans Boeddhistische bevolking. Ze trekken de bergen in en houden medische kampen met consultaties, behandeling en preventie in afgelegen gebieden. Daarnaast bieden zij noodhulp.

Kortgeleden heeft Sam meegeholpen met het uitdelen van voedselpakketten, maar vanwege de coronacrisis ligt alles stil. Voedsel is schaars en ze kunnen niet meer de afgelegen gebieden bezoeken. Daarom houden we een verkoopactie van eigengemaakte producten en willen hen hiermee een hart onder de riem steken.