Actie Give4India

Doe mee aan de actie Give4India en steun het werk van Sam & Karin in India. Zij hebben een pittige tijd en wij willen hen bemoedigen door aandacht voor hen te vragen en geld bijeen te brengen. De actie Give4India loopt tot 1 november 2020. Je kunt meedoen door artikelen te kopen: heerlijke jam, een cake, courgettes in het zoetzuur, fotokaarten of sokken.

Alle artikelen zijn door leden van de Open Thuis gemeente gemaakt en kun je rechtstreeks bij de betreffende persoon bestellen, door op de bestelknop te klikken op deze pagina. Onderaan deze pagina staat meer informatie over Sam & Karin en houden we het bedrag bij wat is binnengehaald.

Artikelen Geertje Boorsma

Eigengemaakte jam:
Keuze uit: 
Aardbei, Aardbei/Rabarber, Pruimen en Pruimen/Bramen
Prijs: € 2,50 per pot en een kleine pot € 1,25

Cake:
Een ronde cake voor ongeveer 24 personen.
Prijs: 5,00

Sokken:
Een paar gebreide sokken.
Prijs: € 15,00.

Bestellen bij Geertje

Artikelen Cobie Groen

Courgettes in zoetzuur.
Grote pot, Prijs € 3,00

Courgettes in het zoetzuur smaken heerlijk bij nasi, bami of bonengerechten maar zijn ook lekker fris bij sperzieboontjes.

Bestellen bij Cobie

Artikelen Wilma Oosterhuis

Kaarten met eigengemaakte foto’s in verschillende variaties. Leuk om weg te sturen en een ander mee te verrassen.

Vierkante fotokaarten
Pakketje met 5 verschillende fotokaarten en enveloppen. De pakketjes zijn ingedeeld naar thema. De kaarten zijn van diverse kleuren karton.
Prijs per pakketje € 5,00

  • Felicitatie
  • Groeten
  • Christelijke citaten
  • Zonder tekst
  • Mix van kaarten

Bestellen bij Wilma

 Info Sam & Karin in India

Sam en Karin zijn werkzaam in het noorden van India.  Zij hebben hart voor de Tibetaans Boeddhistische bevolking. Ze trekken de bergen in en houden medische kampen met consultaties, behandeling en preventie in afgelegen gebieden. Daarnaast bieden zij noodhulp.

Kortgeleden heeft Sam meegeholpen met het uitdelen van voedselpakketten, maar vanwege de coronacrisis ligt alles stil. Voedsel is schaars en ze kunnen niet meer de afgelegen gebieden bezoeken. Daarom houden we een verkoopactie van eigengemaakte producten en willen hen hiermee een hart onder de riem steken.

Gespaard bedrag

Ben je benieuwd naar het resultaat? Elke 14 dagen vullen we het bedrag in wat we met de actie Give4India gespaard hebben voor Sam & Karin.